Halloweeni Vérfagyasztó Akciók!

Ha szeretnél igazán borzongató könyveket olvasni!

Kedveled a horror sokszínűségét? Szeretsz borzongani? Halhatatlanok, túlvilági lények, démonok egész garmadájáról olvashatsz Rémes csomagunkban!

Te mitől rettegsz a leginkább?

A rémségek kicsíny boltjában most a Diabolika és az Anyahotel lebilincselő kötetei mellé az Utazás a félelmeid körül horrornovellát kapod ajándékba!

A Vérfagyasztó csomag tartalma!

Diabolika halhatatlan lakói veszélyesek, törvényei kegyetlenek. Édua már a puszta létezésével vét a démonok törvényei ellen, ezért örökös rettegésben él. Jól kiszámítható élete felborul, amikor találkozik Diabolika utolsó alakváltójával és az ellenállás vezetőjével, Galatea Úrnővel. Édua Gyehenna biztonságos csatornáiból a lázadás középpontjába kerül. Nincs megállás! Lucifer és a Nagy Sötétség közeleg, ha valaki nem lép közbe, a világ örökre a Gonosz kezében marad!

A legnagyobb félelmek az agyunkba férkőznek, beeszik magukat a bőrünk alá és nem eresztenek, bármi is történjék.  A horror sokszínűsége most egy kötetben mutatkozik meg. A novelláskötet elhozza azt a borzongást, ami egészen a csontjainkig hatol misztikus hangulatával, hátborzongató részleteivel no meg fordulatos végkifejleteivel.

Minek a remény, ha csak csalódás fogan belőle? Miatta lesz a testem a depresszió keltető verme – gondolja Hajnal, aki egy kórteremben tér magához. Azt hitte, a kísérletét siker koronázza, de a halál helyett az újrakezdés lehetősége kopogtat az ajtaján.

jekkelgabi.hu | Minden jog fenntartva 2022 | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top

Köszönjük!

A termék a kosaradba került!

Hírlevél újdonságainkról!