Írói mentorprogram!

Vágjunk bele együtt a könyved kiadásába!

Ha egyéni figyelmet és segítséget szeretnél a már meglévő kéziratodhoz. Akkor emellé mi a kezdeti marketing tippeket ajándékba adjuk!

A program Neked szól, ha:

Egy hely, ahol csak Te számítasz!

A 3 hónapos képzés keretén belül egyénileg csak kifejezetten a Te kéziratoddal foglalkozunk és elvégezzük az utolsó csiszolásokat, finomításokat. A tanfolyam azoknak ajánlott, akik már rendelkeznek kiadás előtt álló kézirattal, de még nem érzik azt teljesnek, esetleg az utolsó simítások még hátra vannak. A tanfolyam akkor is nagyon hasznos, ha esetleg már elkezdted az írást, de elvesztetted az ihleted vagy netán elakadtál a cselekmény alakításában.

A tanfolyamon minden esetben átolvassuk a már meglévő kéziratodat és azután állítunk fel rá egy ütemtervet, mivel a tanfolyamot abszolút az íróra és a kéziratra szabtuk. A 3 hónapos mentorprogramban havonta egyszer személyesen is – zoomon vagy skypon – átbeszéljük a felmerülő kérdéseidet és a továbbhaladás lépéseit. A kéziratod a tanfolyam végére elkészül. Amit a mentorprogram keretén belül ezután lektorálunk és elvégezzük a kézirat nyomdai előkészítését. Az induláshoz pedig még a kiadás előtt szükséges marketing tippeket is megkapod.

A mentorprogram ára:

Augusztusban 250 000 Ft helyett, csak 150 000 Ft.

jekkelgabi.hu | Minden jog fenntartva 2022 | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top

Köszönjük!

A termék a kosaradba került!

Hírlevél újdonságainkról!