Szellemvasút!

Utazás a félelmeid körül!

A legnagyobb félelmek az agyunkba férkőznek, beeszik magukat a bőrünk alá és nem eresztenek, bármi is történjék. Te mitől rettegsz a leginkább? A horror sokszínűsége most egy kötetben mutatkozik meg. Túlvilági lények, démonok, élősködők, holtak vagy élők? Mindezt egy kötetben!

Szembe mersz nézni a legsötétebb félelmeiddel, amelyek betörnek az elmédbe és felkavarják a belső békédet. Mutasd meg a bátorságod, és utazz együtt a szereplőkkel a sötétség és a rettegés birodalmába.  Ez a kötet bővelkedik olyan ijesztő történetekben, amelyekből kiderül, hogy a valóság sokkal borzalmasabb, mint amit valaha is elképzeltél.

Dr. Jekkel Gabriella jobban ismeri az emberi félelmeket, mint ahogy azt a legmerészebb álmaidban is gondoltad volna, és horrornovelláiban elhozza azt a borzongást, ami egészen a csontjainkig hatol misztikus hangulatával, hátborzongató részleteivel no meg fordulatos végkifejleteivel.

Készíts magas mellé egy meleg takarót olvasás közben, ugyanis garantáltan ki fog rázni a hideg!

A könyv ára: 1.450 Ft

Ha valami igazán izgalamasat szeretnél olvasni! Készülj fel, hogy az oldalakon megbúvó félelem feléd nyúl és megragad!

Ez a kötet, olyan izgalmas történeteket tartalmaz, amelyekből kiderül, hogy a valóság sokkal borzalmasabb, mint amit valaha is elképzeltél!

jekkelgabi.hu | Minden jog fenntartva 2022 | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top

Köszönjük!

A termék a kosaradba került!

Hírlevél újdonságainkról!