Barion Pixel NOVELLAPÁLYÁZAT, kulcsszó: 2020. | Jekkel Gabi
Novellapályázat : határidő szeptember 1.

NOVELLAPÁLYÁZAT, kulcsszó: 2020.

Úgy gondoljuk, hogy rengeteg tehetség rejtőzködik köztetek, ezért megnyitjuk a lehetőséget, hogy mindannyian megmutathassátok magatokat!
A pályázaton 18. életévüket betöltött hazai és határon túl élő, rendszeresen publikáló és kezdő írók is indulhatnak olyan magyar nyelvű, prózai művekkel, amelyek nem egy publikálás alatt álló sorozat még nem publikált részei, még sem nyomtatott, sem e-könyves, sem hangoskönyves formátumban nem jelentek meg részben vagy egészben sem könyvkiadóknál, sem szerzői kiadásban, sem honlapokon-blogokon, sem elektronikus hanghordozókon, és a pályázat eredményhirdetéséig nem is fognak megjelenni.

Egy pályázó maximum 2 novellával pályázhat. Nevezési díj nincs. A pályázat témája szabadon választott. Gondolkozhatsz romantikus történetben, történelmiben, de akár sci-fi vagy horror történeteket is várunk.

Egyetlen dologra figyelj, a téma valamilyen szinten kapcsolódjon a 2020-as „különleges” évhez.
A terjedelme minimum egy A/4-es oldal, maximum 12 ezer szó ( 20 A/4 -es) oldal legyen.
Betűtípus: Times New Roman
Betűméret: 12-es
Formátum: doc, docx

A novellákat ide küldjétek: jekkel.gabriella@gmail.com , legyen benne egy értesítési telefonszám, és név is.

A jelentkezésre szeptember 1. éjfélig van lehetőség. Az e-book a jekkelgabi.hu , és a kisbabanaplo.com oldalon fog megjelenni.

Oszd meg a véleményed

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .