Streamerek a pácban

Amikor a képzelet valósággá válik

Kaland. Izgalom. Játék. Lépj be a streamerek világába!!!

Vajon mit éreznél, ha egy nap arra ébrednél, hogy a kedvenc számítógépes játékod valósággá vált, és Te magad is részese lehetsz ennek a fantasztikus kalandnak? Ez történik a Kiskamaszoknak szóló kalandregényben, ahol egy csoport fiatal véletlenül a játék világában találja magát, és meg kell küzdenie az ott rejlő veszélyekkel, hogy hazajussanak.

De ez nem csak egy egyszerű játék, a fiatal hősöknek minden bátorságukra szükségük lesz, hogy megoldják a különféle feladatokat, hogy eljussanak a játék végéig. Csak az igaz barátság, a bátorság és az összetartás segíthet nekik, hogy legyőzzék az akadályokat. Ez a lenyűgöző kalandregény nem csak a számítógépes játékok rajongóinak fog tetszeni, hanem minden fiatal olvasónak, aki szereti az izgalmas és fordulatos történeteket.

Planet_2@2x-8.png

Lépj be a kiskamaszok izgalmas világába, ahol a számítógépes játékok valósággá válnak! Kövesd nyomon a három főszereplő, Julcsi, Dávid és Berci izgalmas utazását, miután egy titokzatos játékba kerülnek és minden eddiginél több kihívással és veszéllyel kell szembenézniük.

Asset-46@3x-8.png

Julcsi, Dávid és Berci nemcsak osztálytársak és nagyon jó barátok, de igazi streamerek is. Az iskola és a tanulás után játékvideókkal szórakoztatják a barátaikat. Berci nagybátyja ráadásul számítástechnikai zseni, aki mindig valami új meglepetéssel várja a kis csapatot a nyári szünetben. Ez most sincs másképp, a streamerek azonban ebben a szünidőben egy különleges játékba csöppennek, ahol maguk is részeseivé válnak az eseményeknek. Számos feladat és rejtvény kíséri az útjukat. Vajon sikerül nekik visszatalálni?

Asset-36@3x-8.png

A "Streamerek a Pácban" nem csak szórakoztató, de értékes tanulságokat is rejt , amelyek segítenek a gyermekednek fejleszteni a kreativitását, a problémamegoldó képességét és a csapatmunka készségeit.

Rendeld meg még ma!
Scroll to Top

Köszönjük!

A termék a kosaradba került!

Hírlevél újdonságainkról!