Egy különleges kultúrába szárnyaló, fenomenálisan megírt egyedi történet. Nem csak rózsaszín mese, hanem maga az élet. Egy igazi érzelmi hullámvasút, mely bemutatja, hogy nem csak a jó dolgokat kell megélni, hanem a rosszakat is. Öröm, szenvedély, szerelem, erotika, boldogság, féltékenység, lemondás, fájdalom, megalkuvás, veszteség, elengedés… Letehetetlen volt számomra. Köszönöm az élményt.

Nurah Al-Rajhi

2.990 Ft

Egy különleges kultúrába szárnyaló, fenomenálisan megírt egyedi történet. Nem csak rózsaszín mese, hanem maga az élet. Lehengerlően romantikus, és megvan benne a tűz is. Egy igazi érzelmi hullámvasút, mely bemutatja, hogy nem csak a jó dolgokat kell megélni, hanem a rosszakat is. Öröm, szenvedély, szerelem, erotika, boldogság, féltékenység, lemondás, fájdalom, megalkuvás, veszteség, elengedés… Az erotikus részek érzékiek voltak. Végig megbizseregtető és uralja a gondolataidat. Finoman bekúszik a bőröd alá, amitől hevesebben folyik a véred és ez az érzés megperzseli és átjárja az egész lényed. Mivel ez a valóságban is megtörténhet, ezért elég szoros kapcsolat alakult ki a könyv és köztem. Letehetetlen volt számomra. Köszönöm az élményt.
Nurah Al-Rajhi

„Legyen csoda a fény, a sötétség, a levegő, az éjjel, a nappal, a bánat, az öröm. Minden értünk történik. Vajon megértjük ezt mi is valaha?”

Szerző

Ubaidat Zsófia

Formátum

Puhakötésű

Nyelv

Magyar

Oldalszám

144

Kiadó

LittleFox Kiadó

Kiadás éve

2021

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kötődés” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Share on facebook
Share on email

Hírlevél újdonságainkról!