jekkelgabi.hu
(3 vásárlói értékelés)

8.000 Ft

Az érdeklődésre való tekintettel újra!

🙂 Több ezer éves múltra tekint vissza a numerológia tudománya. Már Pitagorasz is ismerkedett a számmisztikával Babilóniában, ez az asztrológiai tudomány az évezredek alatt nem sokat változott; a mai napig a születés számaiból és a név betűinek számaiból von le következtetéseket. Amit kevesen tudnak, hogy a numerológia szervesen kapcsolódik az asztrológiához és a tarothoz is, hiszen minden számnak megvan a saját bolygója. A numerológia megmutatja a sorsod, a személyiséged, a külső jellemző tulajdonságaidat, az életfeladatodat, és azt is, milyen kapcsolatban állsz a környezetedben lévő személyekkel. Ezen az előadáson egy részletes ismertetőt kaphatsz a numerológia tudományáról, melyben te is szervesen részt vehetsz kérdezőként. Ajándékként, pedig minden résztvevő megtudhatja, hogy a numerológia szerint épp melyik évét tölti a 9-es évciklusában, ezen kívül egy általa kiválasztott személlyel megismerheti a kapcsolati numerológiát. Ezzel megtudhatod, hogy az illetővel van-e életfeladatod, karmikus kapcsolatod, vagy esetleg lélektársi viszonyban álltok-e. PLUSZ!
Az előadás keretein belül a résztvevők nemcsak egy értékes anyaghoz juthatnak hozzá, hanem azt is megtanulhatják, hogyan végezzenek alapszámolásokat. Ez még nem a numerológia magja, de már elindíthat az egyéni megértés, megfejtés felé a hétköznapokban. Ha szeretnél csatlakozni a programhoz, akkor mindenképp írj emailt a jekkel.gabriella@gmail.com címre, hogy megkaphasd a Zoom linket, melyen keresztül az előadás zajlik majd, és ez az extra gyakorlat is, amit együtt megtanulunk. Ne felejtsd el beleírni a levélbe a saját adataidat és azét, akiről többet szeretnél megtudni – privát egyeztetésre is van lehetőség ezzel kapcsolatban, ha igényt tartasz rá, jelezd bátran!

Esemény: A Numerológia és az asztrológia kapcsolata termékről 3 értékelés

 1. Résztvevő

  Az előadásod nagyon tetszett hisz a kellő önismeret sokat segíthet szerintem, és a továbbiakban is szeretnék majd részt venni ha tervezel még tartani.

 2. Résztvevő2

  Nagyon hasznos és jó volt a tegnapi előadás. Jól éreztem magam végig,bár sajnos ilyenkor nagyon hamar telik az idő! Érthetően voltak elmondva az információk és jól át tudtad adni azt a hallgatóságnak.

 3. Résztvevő3

  A tegnapi előadás számomra nagyon nagyon érdekes volt és akkor jöttem rá hogy mennyire érdekel amikor befejeződött a beszélgetés és láttam hogy 10 teljes oldalt jegyzeteltem. Köszönöm szépen az élményt!

Mondd el a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on email

Hírlevél újdonságainkról!

Pörgess egy kedvezményért!

 • E-maliban küldjük a kuponod a vásárláshoz
 • Felhasználható 1 napon belül
Pörgetés
Köszönöm nem
Később pörgetek
Most kihagyom