Várandósság kismamaszemmel!

Egyedi sikerkönyv, melyet több száz kismama segítségével íródott!

10 évvel ezelőtt hosszas kutatómunka után írtam meg, ezt a valóban egyedi kismamakönyvet. Több, mint 500 várandós nőnek a segítségével készült el, akik a tapasztalatukat, félelmeiket, érzéseiket osztották meg az olvasóval. A könyv azért is különleges, mert a megszokott terhességi hetek mellett a kismama olyan dolgokra is választ kap, amit esetleg nem is merne megkérdezni..

Korábban nyomtatásban, most már csak e-könyvben kapható!

Amit minden kismamának olvasnia kell!

 A terhesség, a szülés, a gyermekágy és az anyaság témakörében ez a könyv egyedülálló. A tapasztalat szerint a kismamák és az anyukák nem merik kimondani az érzéseiket a terhességgel kapcsolatban. Általában azt várják el tőlük, hogy életük legcsodálatosabb 9 hónapja legyen. Azonban ez az időszak egy érzelmi hullámvasút. Ebben a könyvben a 9 hónap legfontosabb momentumai mellett megtalálhatóak egy kismama által leggyakrabban megfogalmazott kérdések, melyeket az anyukák a saját tapasztalataik révén válaszolnak meg, a nők életének erről a gyönyörű olykor gyötrelmes időszakáról.

A könyvben külön fejezet tárgyalja az egészségügyi vizsgálatokat, étkezést, rossz szokásokról való lemondást. Majd a könyv zárásaként szüléstörténeteket olvashatsz, melyek között a filmbe illő gyors szülésektől, a meghökkentőn át egészen a koraszülésekig mindent megtalálhattok. Mindezt az anyukák fényképei teszik teljessé.

Az e-könyv ára: 3490 Ft

jekkelgabi.hu | Minden jog fenntartva 2022 | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top

Köszönjük!

A termék a kosaradba került!

Hírlevél újdonságainkról!