4 titkos összetevő, hogy a könyved felkerüljön a legkeresettebbek közé!

Tudja valaki, hogy író vagy? Szeretnéd megmutatni a világnak, hogy mi rejtőzik a tollad hegyén?

Tudtad, hogy íróként dolgozhatsz pizsiben?

Ha már látod magad előtt, ahogy a kedvenc bögrédet szorongatva, takaróba burkolózva, távol a világ zajától, elmélyülve kalandozol az általad megalkotott világban és a laptopod billentyűin valósítod meg álmaidat, 

akkor ne késlekedj!

Jelentkezz most ingyenes webináriumunkra, ahol megkapod azt a 4 titkos összetevőt, amivel nem csak te élheted át a kalandjaidat, hanem eljuttathatod az élményt az olvasóközönséghez is!

Sőt! További meglepetés ajándékkal várunk minden kedves résztvevőt!

A könyv maga a mágia, de csak akkor képes varázsolni, ha olvasóra talál!

Megírni egy könyvet nem pénzkérdés, kiadni és megélni belőle pedig már az. Maga az értékesítés is pénzbe kerül, gondoljunk csak a marketingre, a hirdetési költségekre. Ha a kiadott könyvedet nem ismerik meg az emberek, akkor nem fogják keresni és megvenni annyian, amennyiből a költségeid meg tudnak térülni.


Itt kezdődik a rengeteg kérdés, amit ilyenkor érdemes feltenni magunknak. Például, hogy mi alapján választanak az olvasók a vásárlások alkalmával? Hogyan hívjuk fel a figyelmet a saját kötetünkre? Hogyan közvetítsük az üzenetet, amit közölni szeretnénk a történetünkkel? 

Ha tudod folytatni a kérdések sorát, akkor mindenképpen itt a helyed!

Miről is lesz szó a webináriumon?

Most eláruljuk neked azt a 4 titkos összetevőt, amivel eljuttathatod könyved az olvasóidhoz! Ha követed az ütős kis főzetünk titkos receptjét, garantáltan jobb eredményeket fogsz elérni könyved értékesítésében és írói márkád, ismertséged kiépítésében!

Kíváncsi vagy mik lehetnek a titkos összetevők? Akkor jelentkezz mielőbb ingyenes webináriumunkra, ahol mindet odaadjuk neked! Egyet sem felejtünk ám ki!

Szó lesz on-line és off-line technikákról, ezeken belül megmutatjuk neked azokat a folyamatokat, melyek annyira egyszerűek, hogy nem is gondolnád, milyen nagyon fontos a szerepük az értékesítésben. Az egyszerűség mellett szó lesz arról is, hogy hogyan és miért lépj ki a komfortzónádból a garantált siker érdekében.

Gyere el hozzánk, várunk szeretettel! 😊

2024. február 15.
18:00-19:30

A részvétel ingyenes, de
regisztrációhoz kötött!

jekkelgabi.hu | Minden jog fenntartva 2022 | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top

Köszönjük!

A termék a kosaradba került!

Hírlevél újdonságainkról!