Hogyan add ki a könyved gyorsan, precízen és költséghatékonyan!

Lapul a fiókodban egy kézirat vagy esetleg rendszeresen írsz, de nem tudod, hogyan lesz a papírhalomból kézzelfogható könyv, amit a boltok polcain is viszontláthatsz? Vagy esetleg van már könyved, de nem tudod eladni?

A webinárium Neked szól, ha:

A webinár időpontja: 2023.01.04. 19:00

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött

50% -os kedvezmény a kézirat lektorálására a LittleFox kiadónál

Miért épp a Littlefox?

Néhány éve alapítottuk a LittleFox kiadót, mely kifejezetten az írók igényére épül. 30 éves írói pályafutásom során, számos nagyobb és kisebb kiadót is megjártam, de sehol nem éreztem azt, hogy  „végre megérkeztem” és itt a helyem. Hosszú évek pozitív és negatív tapasztalatait alapul véve kristályosodott ki a kiadó gondolata, hiszen számos zseniális író lapul köztünk, akik a fióknak írnak, mert nem tudják kiadni a könyveiket….Nálunk azonban mindenki szerephez juthat!!

A webinárium előadója

Dr. Jekkel Gabriella vagyok és hosszú  évek óta segítem a hazai írókat a pályafutásuk során. Már egészen kicsiként, háromévesen megtanultam olvasni, de az írás sem váratott sokáig magára.  Tíz évesen írtam meg az első regényemet, majd 11 évesen megjelent az első nyomtatott cikkem. Az elmúlt évtizedek során több, mint ezer cikket publikáltam világszerte, mind nyomtatásban, mind pedig az interneten. Az elmúlt években számos könyvet is írtam, melyek többsége történelmi regény, de jelent már meg horror és ifjúsági könyvem is. Mivel a hétköznapi életben riporterként dolgozom, ezért a kutatás nem áll messze tőlem. A munkám során nagyon sok tehetséges íróval találkoztam, akiknek csupán egy pici segítség vagy épp lelki támasz kellett ahhoz, hogy elinduljanak az írói karrier útján.

jekkelgabi.hu | Minden jog fenntartva 2022 | Általános Szerződési Feltételek

Scroll to Top

Köszönjük!

A termék a kosaradba került!

Hírlevél újdonságainkról!