Csendes Gyilkos

Szofi egy teljesen átlagos 10 éves kislány a nyolcvanas évek közepén. Barátnőivel a felnőtté válás titkait szeretné megfejteni és arra vár, hogy végre ő is átléphessen a felnőttéválás küszöbén. Amikor azonban ez bekövetkezik a korábban elképzelt dolgok helyett fájdalom, fertőtlentő illat, orvosi kezelések és megalázás vár rá. Szofi élete gyökeresen megváltozik az első menstruációval, de senki nem tudja megmondani mi a baja…

Kategóriák: ,

3.490 Ft

25 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Szofi egy teljesen átlagos 10 éves kislány a nyolcvanas évek közepén. Barátnőivel a felnőtté válás titkait szeretné megfejteni és arra vár, hogy végre ő is átléphessen a felnőttéválás küszöbén. Amikor azonban ez bekövetkezik a korábban elképzelt dolgok helyett fájdalom, fertőtlentő illat, orvosi kezelések és megalázás vár rá. Szofi élete gyökeresen megváltozik az első menstruációval, de senki nem tudja megmondani mi a baja. Csak azt érzi más, mint a többiek, ezért pedig minden álmát elveszti, amiben kisgyerekként hitt. A történet egy életút, amit kezdetben egy kislány, majd később a felnőtt nő szemszögéből láthatunk. A küzdelmet, egy ismeretlen betegséggel szemben. Amiről csupán évekkel később derül ki, hogy a 21. Század egyik legtitokzatosabb betegsége az endometriózis, mely a nőket támadja meg és mind a testet, mind pedig a lelket felemészti azzal, hogy a súlyosságától függően meddőséget okoz. Szofi életét átszövi a betegségtudat. Kezdetben csak a barátait veszti el, később azonban a társait is emiatt. Amit azonban még gyerekként nem érzett, de felnőttként a legfontosabb dolog lett számára, hogy Anya lehessen. A könyv megmutatja, milyen szenvedésen mehet át egy nő azért, hogy egyszer a kezében tarthassa a gyermekét.

További információk

Tömeg 0.4 kg
Szerző

Dr. Jekkel Gabriella

Kiadó

Publio

Kiadás éve

2019

Oldalszám

328

Nyelv

Magyar

Formátum

Puhakötésű

Csendes Gyilkos termékről 4 értékelés

 1. Gy. Ágota

  Egy nap alatt kiolvastam! És ami a legjobb, hétfőn rendeltem, szerdára itt volt! ❤️ Akinek endoja van vagy a családjában, baráti körében ismer valakit, annak mindnek ajánlanám elolvasni! Sokat sírtam rajta, de gyönyörű történet. ❤️ Minden pillanatát átéltem, és ez tényleg igaz, egy nő mindent megtesz azért, hogy gyereke legyen… vagy hogy ne! ❤️ Tényleg jó lenne folytatás!❤️😍 Köszönöm!

 2. H. Mónika

  Nagyon tetszett💖 Endos vagyok én is, így teljes átéreztem. Nem tudtam letenni, szuper könyv. Jó lenne egy folytatás😊

 3. P. Katalin

  Nekem nagyon tetszett nem bírtam letenni de többször sírtam olvasás közben
  Köszönöm hogy olvashattam ! Nagyon tetszett !

 4. D. Anna

  Majd minden fejezetnél csak a sírás jött rám! Mennyit bírt ki ez a lány? Tettem fel magamnak a kérdést?….holott tudnom kellett mert sokszor voltam ebben a helyzetben sajnos én is! ….és a családomból még jó pár nőnek volt …van ….ez!
  Szerencsémre én 3 gyerekemnek tudtam életet adni! Első 2 évre született majd 4 év múlva …majd 8 év múlva! 46 évesen méhemet kellett kivenni az endrometriózis miatti mióma miatt! Őszintén csodáltam Szofi kitartását …rafináltságát…amit jól tett és végül a küzdelmét! Az anyaság ebből áll fajdalom kín….küzdelem és boldogságos csoda!

Mondd el a véleményed

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .