Életeken át

Violet élete nagy lehetősége előtt áll: miután befejezte az orvosi egyetemet egy évet tölthet a damaszkuszi kórházban. A lány azonban retteg az úttól az országban dúló véres háborúk miatt, melyek pokollá teszik a hétköznapokat. Nincs vesztegetni való ideje, a döntést hamarosan meg kell hoznia, ám képtelen rá egyedül. Az Életeken át vezető felismerések segítik a döntését, de vajon hova, kihez vezet majd a választása?

Kategóriák: , Címkék: , ,

4.290 Ft

186 készleten (utánrendelhető)

Leírás

Violet élete nagy lehetősége előtt áll: miután befejezte az orvosi egyetemet egy évet tölthet a damaszkuszi kórházban. A lány azonban retteg az úttól az országban dúló véres háborúk miatt, melyek pokollá teszik a hétköznapokat. Nincs vesztegetni való ideje, a döntést hamarosan meg kell hoznia, ám képtelen rá egyedül. Elmegy egy ceremóniára, hogy megtudja, mit kell tennie, de ami történik, azt a legvadabb álmaiban sem képzelte el soha. Violet élete örökre megváltozik, amikor visszazuhan előző életeibe és újra végigjárja a saját útját három különböző korban, három különböző alakban, hogy meghozhassa a helyes döntést a jelenben. Sem a pestis, sem az atombomba ledobása nem fog ki rajta. Az Életeken át vezető felismerések segítik a döntését, de vajon hova, kihez vezet majd a választása?

További információk

Tömeg 0.7 kg
Szerző

Dr. Jekkel Gabriella

Formátum

Puhakötésű

Nyelv

Magyar

Oldalszám

393

Kiadó

LittleFox Kiadó

Kiadás éve

2020

Értékelések

 1. Wieland Ilona

  Én már belekezdtem, és csak a karácsony miatt tettem kicsit félre. Jó és izgalmas! Gratulálok Gabi!

 2. Ökrös Gabriella

  Nagyon izgalmas!

 3. Bolega Julia

  Én csak beleolvastam, de nagyon tetszik. 🙂

 4. Besenyői Mária

  Megrendeltem, nagyon várom!

Mondd el a véleményed

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…